כתבה מתוך ישראל היום:
https://www.israelhayom.co.il/food/food-news/article/16422334
מבנה שרוף שעמד שמונה שנים בחוף עבר שיפוץ מקיף והפך למסעדה מקסימה • בין סופגניה איטלקית מושחתת לסביצ'ה דייגים, תוכלו להנות מהאווירה הפסטורלית על שפת המים
המבנה שניצב בהרוש עמד שרוף ונטוש למרגלות הים האדום במשך שמונה השנים האחרונות. בתקופת הקורונה פקדה את חופי אילת הדרומיים סופה קשה שחירבה רבים מהם, אבל ההרס הביא לבנייה מחודשת ושיפוץ שעדיין נמשך.
כדי שמקרה דומה לא יכה שוב באופן כזה בחופים, חלקם נבנו בצורת טרסות שמולאו בחול ים ונמשכות עד למים. ניתן לשבת עליהן ולהשקיף לאופק בלי הפרעות, הודות להפרשי הגובה. זהו גם הנוף שנשקף ממסעדת אינדיגו החדשה
את המקום הקים איש העסקים ועורך הדין גלעד לשם, שנולד וגדל באילת. המסעדה היא חלק מריזורט רחב שיכלול גם חנות אוכל ומקום ממנו ניתן להשכיר ציוד כדי להנות מספורט ימי. "אני רוצה שיוכלו לבוא לבלות פה מהבוקר ועד הערב", הוא אומר. "אני שוחה כמעט כל יום ואני פה בשביל הים. הגיל קצת השפיע והחלטתי לפתוח את המקום".
מאחורי האוכל עומד השף רומן פלדמן גינסבורג, בוגר בית הספר לקולינריה "בישולים" שיצר תפריט רחב בסגנון ים תיכוני שמשתנה החל משעות הערב. בבוקר תמצאו כאן מנות בראנץ' עשויות מחומרי גלם טריים כמו אגז בנדיקט עם לחם בריוש קלוי שעליו גרלבקס סלמון, ביצה עלומה ורוטב הולנדייז שנעשה במקום; קרואסון שחיתות (52 ש"ח) במילוי גרבלקס סלמון עם שמנת ומעל ביצת עין, בצל סגול, הרבה עלי רוקט ופרמזן מגורר; או סופגניה איטלקית דחוסה במתיקות מעודנת, שמוגשת עם ריקוטה דבש ופירות יער – איתה מומלץ לקנח את הארוחה המושחתת (48 ש"ח).
התפריט מציע גם ארוחת בוקר אישית או זוגית (82 / 135 ש"ח), עם מנות ביצים לבחירה. בתחילתה מגיעה לשולחן פוקצ'ה רכה וקריספית מבחוץ שאופים במקום, שקעיה מלאים בשלוליות שמן זית. לצידה מגיע מגש עם מגוון סלטים – החמוצים שמכין שאול "אלוף החמוצים" במטבח, סלמון שכובשים כאן במקום, הרינג, גבינות, איקרה ועוד.