מעריב Online > מגזין לייף סטייל https://www.maariv.co.il/lifestyle/travel/article-1144365?utm_source=whatsapp
מסעדת אינדיגו, שנפתחה לאחרונה בחוף בן הרוש המיתולוגי (כיום חוף אינדיגו), היא אחת ההוכחות לכך שאילת מתחדשת כל הזמן. המסעדה שוכנת במבנה שעמד נטוש במשך שמונה שנים, ועכשיו, אחרי שיפוץ מקיף, הפך למתחם אירוח עם נוף עוצר נשימה לים ולהרים.
הישיבה על הטרסות החדשות שנבנו בחוף, מול הים האדום השקט, היא כבר חוויה בפני עצמה. השף רומן פלדמן גינסבורג מוביל כאן את המטבח עם תפריט ים תיכוני שמשתנה לאורך היום.
בבוקר מציעים כאן מארוחות בוקר קלאסיות ועד ארוחות בראנץ' מפנקות הכוללות מנות שלא תמצאו בדרך כלל על החוף, כמו אגז בנדיקט על לחם בריוש קלוי עם גרבלקס סלמון, פראנץ' טוסט בגרסה מלוחה, ואפילו קרואסון שחיתות במילוי סלמון ושמנת. בערב התפריט משתנה ומציע מנות כיפיות לחלוקה כמו קרצ'ופי א־לה רומנה, חציל קונפי עם פרמזן ואספרסו שרי צהוב, סביצ'ה, פילה דניס ועוד.
המסעדה היא חלק ממתחם גדול יותר שעומד להתפתח ויציע גם מרכז להשכרת ציוד ספורט ימי. כרגע אפשר לשבת שם וליהנות מהאוכל והבריזה. אם יש לכם ציוד צלילה או שנורקל, זה מקום אידיאלי להוציא אותם: המסעדה גובלת בחוף שמורת האלמוגים, כך שתוכלו ליהנות ממגוון רחב של דגים גם בלי להיכנס לשמורה.